Post by stoncuddlivernres on Feb 20, 2022 9:35:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kirurg Zdravnik Kirurške Igre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kirurg Zdravnik Kirurške Igre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa generator vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Kirurg Zdravnik Kirurške Igre 2022 version ▞▞▞
SpongeBob: Krusty Cook-Off Інше ldp
Bila je zanimiva igra, ampak kot je nekdo drug podal ocene, da mora biti najprej operacija nosu nato srca, tako da je igra in je samo za naš užitek, tako da ni obvezno, da mora biti operacija v igri v zaporedju ,njih je nekaj nivojev. Na slikah je bilo prikazano, da je tudi delovanje roke njihovo, vendar ko sem igral igro ni bilo delovanja roke 🤔 In veliko oglasov je bilo njihovih, tako da sem razočaran, zato bom zdaj odstranil to igro 🤨
To je dovolj dobra igra in razumem, da so oglasi = prihodek, a 3 na vsaki ravni mi jo popolnoma uniči
Igra je zabavna in vse to, toda vadnica je kot na način, če veste, kaj počnete, so ravni matrice prelahke, bi rekel, da naredite stopnje bolj zahtevne in odprete več oddelkov, ker sem igral približno 10 minut in sem bil opravljeno z obema oddelkoma in zakaj je dodatni pacient, če so vsi enaki, je nekako nesmiselno, ker se igra vedno znova na isti ravni, a poleg vsega je igra zabavna.
Igra se je zataknila na zadnji stopnji, po zdravljenju mandljev je pacient kar naprej utripal!
Ta igra je bila zelo moteča! Vsekakor priporočam Operate Now: Hospital. Sovražil sem to igro! Sploh ni bilo realno!!
Super je, vendar ima veliko oglasov, ki nas motijo, vendar je zanimivo
Operacija odprtega srca zelo dobra dnevna igra. Odlična igra, vendar imam nekaj predlogov. 1. Naredite te reklamne stvari, potem ko ste z nečim končali, ker sem imel "Vau!!!" drift status v igri.
Igra je preslaba, to je igra, ki jo lahko igram, vendar je ena stvar, ki me jezi in sovraži igro. Ko sem opravil zadnjo stopnjo in končal operacijo, se ni zgodilo nič več, samo opazoval sem pacienta, ni šlo na drugo raven, nič se ni zgodilo, vem, da nisem samo jaz tisti, ki gre skozi to, ker preberite pregled in oseba je imela enak problem, zato prosim popravite to
Igra je res dobra, TODA JE V TEJ IGRI PREVEČ OGLASOV!!!!Kadar koli preidete raven, se oglasi prikažejo VSAK ENKRAT!!!TO JE PREZELENO MOŽNO!!
Kirurg Zdravnik Kirurške Igre Igranje vlog pec
😘😘😘😇 Všeč mi je ta igra, toliko nivojev in brez oglasov, to je tako popolno za prihodnji doktur 🤕🤕in nars🤒🤒 Všeč mi je, prenesite to, to so tako lepe igre😍😍😍, zato jo prenesite tako zabavno igro. Všeč mi je ta toliko, da moraš prenesti te tako zelo lepe igre za prihodnost nars doktor ☺😊😊😊😊 To mi je tako zelo všeč😲😲(∩_∩)o((*^▽^*))o
Zelo lepa igra, prosim dodajte več ravni ♥️⭐
Surgeon Simulator Doctor Games Vaidmenų žaid. kww
Game Dokter Gigi: Game Offline RPG dbu
Igra je dobra, oglasi pa zelo
Malo je dolgočasno in zahteva preveč prostora, moral sem izbrisati tri pomembne aplikacije v telefonu, samo da sem jih prenesel
Ta igra je tako popolna, a ena stvar je, da ta igra nima izzivov, s to igro mi je dolgčas. Nobenega bolnišničnega izziva ne gre. Prosim, ne nameščajte te igre. Hvala
Ker v prihodnosti želim biti zdravnik, mi to zelo pomaga
To je dobra igra.... Vendar bi bilo super, če bi nam dali naloge, ki jih moramo opraviti sami... Ta igra naredi vse sama in je tako dolgočasna
Je dobro, vendar je preveč oglasov
To je odlična aplikacija. Vendar bi bilo super, če bi imeli nekaj napisov ali zapisov, ki opisujejo imena instrumentov, ki se uporabljajo, in katere dejavnosti se izvajajo
Doctores Juegos Divertidos Juegos de rol rwya
To je super igra, vendar ima preveč oglasov
Ima veliko težav: 1. Po končanih vseh misijah nima nobenih novih misij. 2. Igre ne morete igrati, ker ima veliko dodatkov 3. Včasih ne morete dokončati misije, ker visi 4. Nekatere slike v tej igri so ponarejene in ne vidite nobene misije, ki bi bila v Googlovem predvajalniku Zaradi tega vam pravim, da ga ne prenašate.
Zaradi oglasov ne morem dati 5 zvezdic razen oglasov, to je odlična igra
Edinstvena in razburljiva igra. Res zanimiva klinična igra. Ima velik potencial. Nadzorni sistem je dober. zelo mi je všeč.
Bilo je v redu, toda šivi so prelahki, da bi nadaljevali z dobrim delom, bolje se truditi kot ne
To je zelo neverjetna igra. Lahko pregledate več bolnikov in daste zdravila. Ima gladke kontrole in realistično grafiko. Priporočam vsem, da igrajo to igro.
Toliko oglasov vmes... To smo prenesli za predvajanje, ne za gledanje oglasov. Oglasi, ki jih lahko na televiziji samo spet, zakaj moramo to prenesti 😠😠😠😠
Preveč oglasov ampak je dobro😀😀😆
Všeč mi je ta igra (če pa je veliko oglasov, samo izklopite wifi ali podatke)😑
Zakaj mi je težko igrati operacijo srca, da 5. objekt ne deluje
Igra Doktor je res zelo impresivna in informativna igra. Brez dvoma je to odlično delo, ki so ga opravili razvijalci. Dobra grafika in različne kontrole. Predobro je.
Čudovita igra za otroke, čeprav ima preveč oglasov. Čudovita grafika in podrobnosti o izdelavi so dobro razložene ...
Zabavno je, dokler ne končate vseh stopenj in nimate kaj početi