Post by stoncuddlivernres on Feb 20, 2022 9:38:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gymnastics Superstar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trișează mai multă rezistență ▞▞▞
▞▞▞ Gymnastics Superstar 2022 version ▞▞▞
Îmi place acest joc, este super tare și iubesc gimnastica Cred că într-o zi voi fi gimnastică, dar un lucru al lui care are prea multe reclame și jumătate din joc trebuie să-l cumperi și cred că îmi place într-un fel pentru oamenii care Cumpără asta și uită-te la asta, cred că o să-ți placă, dar nu prea mult.
Acesta este cel mai bun joc din toate timpurile!!! Îmi place foarte mult că au adăugat masca pentru 2020, mi s-a părut grozav. Și că putem juca pentru țara noastră. Continua cu munca buna.
a fost un joc destul de bun pentru sora mea mai mică, așa că nu m-a deranjat, dar dacă vrei să faci banii ăștia, banii aceia sunt foarte nemulțumit de ei și de reclame. De asemenea, îmi doresc să alegi povestea ta😔😔😔
Prea multe reclame. În afară de asta, este un joc bun. Vă rugăm să reparați. Mulțumesc.
Este un joc minunat și eu merg la gimnastica dar doamna mea de gimnastica a plecat și de când a plecat nu mai fac așadar eu ma antrenez acasă și mă bucur făcând asta deci acest joc merita 5 stele...... Recomand❤️❤️😇 😇😇
Acest joc este cu adevărat distractiv și cool, dar trebuie să vizionezi reclame pentru a debloca anumite lucruri pe care spa-ul, clinica și cabina foto sunt căutate, trebuie să le cumperi pe bani reali.
Nu am votat
Am avut acest joc de mai multe ori și m-a dezamăgit și mai mult de fiecare dată când trebuie să plătiți pentru a obține ceva sau să vizionați o reclamă pentru a ajunge la un alt nivel.
E prea fain recomand
SI. UE. FAC. LA. ŞCOALĂ. SPORTUL. SI. UN. LOCUL CU. TRAGE. GABRIELA. JOCU. E. MINUNAT
Este un joc.. excelent ma joc de cand eram mai mic si imi place foarte mult Eu... il recomand cu incredere!!!!!😁🥰❤
Gymnastics Superstar Role Playing ovwk
Gymnastics Superstar Szerepjátékok prcw
Wow acest joc, a fost atât de distractiv, mi-a plăcut, îmi place acest joc pentru că a fost atât de grozav, dar prima dată când am început să joc acest joc, am crezut că este atât de plictisitor, dar acum l-am jucat atât de mult încât simt că se poate 😙😘 😚😍
Este fain
Acest joc nici măcar nu s-a deschis după ce l-am descărcat și cred că nu este necesar ca creatorii să-i pună o mască fetei pentru că înainte a fost un joc uimitor😕 peste tot nu grozav. Dezamăgit!😢
Îmi place foarte mult, dar este lent. Îmi plac hainele și chestiile, dar FIX IT și va fi bine, dar nu pot merge la doctori sau altceva, dar pot să mă antrenez să dansez să-mi repar părul și machiajul și, de asemenea, unghiile plus errr. ... nimic altceva. Literalmente
nu ma lasa sa ma joc😡😡😡😡
Prea multe reclame! Dracu joci 20 secunde bam reclama
Cel mai tare joc !!!
joc foarte minunat, dar urăsc reclamele pe care le apar pe ecranul tău în doar un minut.
E foarte dragut jocul numai ca apar foarte multe reclame si trebuie sa dau bani ca sa o duc la medic,in rest e foarte frumos
eu sunt mulțumită de jocul acesta
Trebuie să cumpărați prea multe lucruri și apoi trebuie să vizionați videoclipuri pe deasupra, așa că este doar o pierdere de timp și apoi, odată ce ați ajuns la partea de dans, este plictisitor pentru că literalmente nu puteți face nimic. Ar trebui să cumpăr totul, așa că i-a dat o stea din acest motiv pentru că nu trebuie să faci asta, trebuie să-ți facă mai mult pentru că copiii mici nu vor plăti doar bani pentru ceva ce nici măcar nu-și amintesc să fi făcut, așa că recomand dacă vrei să plătești pentru lucruri.
体操のスーパースター - 金メダルをめざせ! ロールプレイング pvx
E fain jocul
Îmi place acest joc, dar devine puțin plictisitor după ce obții medalii de aur în toate, cu excepția săriturii. Vă rugăm să ne permiteți să folosim cele mai bune mișcări de sărituri sau veți rămâne pe locul 13 în clasament. De asemenea, seiful este un pic plictisitor.....
Este un joc bun pentru părinți și copii, iar reclamele nu sunt prea multe, doar puțin. Îmi place dansul pe podea, este un joc bun, așa că instalați-l și veți fi foarte fericiți de el. Mulțumesc ❤❤
Jocul acesta e îngrozitor de urat😈😎👹👾👎
Acest joc este atât de distractiv că îi voi iubi pe toți cei care joacă acest joc, dă-i 5 stele, te rog, ca să mă pot bucura de acest joc, așa că te rog, acordă-i 5 stele
Este în regulă, dar mulți oameni nu au bani pentru a face mai bine, omule, de aceea dă-i doi și ea nu poate să meargă peste tot pentru că trebuie să plătești pentru a primi totul
Hero Factory - Idle tycoon Simuliaciniai nlw
Fain jocul
Toate rezervate în următoarele două săptămâni de u de ce sa
Am dat 3 stele deoarece ocupa extrem de multa memorie! La inceput am instalat jocul si cand e gata instalat, imi apare ca nu am destula memorie si sa sterg jocuri, dar deja era destul spatiu ca zicea si tabletaaaaa!!!! Si m-am enervat dar l-am instalat iar. In rest, jocul e frumos, dar cum am zis, ocupa o tona de memorie! Daca o sa continue asa, un joc Coco Play va avea o Terra :-)
Jocul e groazinic de urat ... dc nu puteti sa faceti ca avakin laif
E super
У неё раны были. А вы не желеите лучше бы не ставили замок на больницу а то если бы вы были этим были этим перо?
rece
Eu am luat numai loc 1
este un joc bun imi place! Singura problemă este că sunt prea multe reclame, vă rugăm să remediați totul, totul este minunat, mulțumesc!
Mulțumesc Coco, ești uimitor acest joc este foarte realist și distractiv. Acest joc este foarte captivant, poți să-i machiezi și să-i îmbraci și să-ți antrenezi părul și unghiile, de asemenea, nu prea multe reclame, ar trebui să descarci cu adevărat acest joc.👍⭐⭐⭐ ⭐⭐
Îmi place într-adevăr jocul tge, dar reclamele sunt cele care încurcă lucrurile. Există o reclamă pentru ecranul de încărcare, o reclamă pentru călătoriile între zone, o reclamă pentru aproape fiecare acțiune pe care o întreprinde jucătorul și când văd un anunț de prea multe, fila de ieșire nu se afișează și trebuie să închid întreaga aplicație și intră din nou. Cu siguranță nu este o experiență plăcută. Jocul ar fi mult mai bine fără toate întreruperile.
Nu funcționează corect
Acesta este un joc grozav. Are tot ce ți-ai dori de la acest tip de joc. Cu toate acestea, are o mulțime de adaosuri, dar genul de adăugări care îmi plac. Acesta este într-adevăr un joc grozav.
Uau nu nea să cred ce joc a făcut tare mai ales fac acum vreo și vroiam să zic înapoi ce am zis mai devreme vreau să zic că foarte tare e mai bine decât toate jocurile plasate.
Cati copii frustrati is pe aici,nu e vina jocului ca voi aveti nokia🤡🤡🤡
Nici măcar nu pot atinge obiectivele din partea dreaptă. Pentru că nu pot face asta, nu pot continua în joc, ceea ce mă deranjează cu adevărat. Remediați comenzile.
Nu-mi place cum nu poți face nimic. Nu-mi place cum trebuie să cheltuiești bani
Hg
Cred că acesta este cel mai bun pentru că îmi place să-l joc și este un joc grozav și, de asemenea, cred că toți ceilalți, așa că dă-mi cinci stele din magazin și spune-le oamenilor care dețin acest joc de ce le place și cum îi învață magia în nastici. bine bine
Știu că oamenii au muncit din greu la acest joc, dar am câteva plângeri despre Coco în sine. 1. Cum mă bucur de jocul cu atât de multe reclame serios la fiecare 15 secunde, există o reclamă. Vrăjitoarea îngreunează întregul proces. 2. Este o nebunie. Îmi place să mă joc, dar totul costă bani pe care unii nu îi vor face sau nu și-și permit. 3. Învățați să lăsați vârstele să nu afecteze jocul pe care îmi cere vârsta și eu spun că vârsta mea funcționează, dar unele recenzii spun că vârsta nu funcționează, așa că vă rugăm să remediați acest lucru. Vă rugăm să remediați asta, ne-am dori tuturor.
Este foarte frumos acest joc ❤❤😍