Post by stoncuddlivernres on Feb 20, 2022 9:56:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk žetonu ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
Tas ir tik jautri, un mēs varam spēlēt ar citu spēlētāju... Reklāmas ir ok, bet lagy patiešām neapmierina, lūdzu, izlabojiet to... Patīk šī spēle 👍
Atskaņošanas poga faktiski nebija brīnums, ka tā nav tik konkurētspējīga. Draugu poga ir tiešsaistē, taču tā ir tik aizkavēta un kavējas, lai varētu konkurēt. Novēlu jums izveidot dažādus serverus dažādos reģionos.
Es spēlēju šo spēli no 2 vai 3 gadiem, spēle ir laba arī grafikas visās lietās. Bet tagad, kad es atveru šo spēli, mans tīkls kļūst lēnāks. Tīkls pēkšņi kļūst lēns, lūdzu, izlabojiet to
Little Big Snake Інше cyc
Varētu būt jautra spēle, ja viņi salabo LAGGGG. VIP spēlētājiem noteikti nav problēmu nogalināt visus.
Labākais spēlētājs šeit. Vārdi Skumji. Esmu reliģiski spēlējis šo spēli datorā, un varu apliecināt, ka ikvienam, kurš spēlē šo spēli, tā, visticamāk, patiks. Spēle dažkārt var būt neticami aizkavēta. Pie šīs spēles mobilajām vadības ierīcēm ir grūti pierast, un, manuprāt, jūs nevarat kļūt par labāko spēlētāju tikai no mobilās ierīces. **Lielākā daļa** labāko spēlētāju ir ieguvēji un spēlē bluestacks, lai vieglāk gūtu lielus rezultātus. Spēles gaita ir jautra un aizraujoša, taču mīklu dēļ man nav konkurences aspekta.
Satriecošs. Tas nav aizkavējies, un jūs varat ātri kļūt par pirmo numuru.
Man vienkārši patīk šī spēle. Tā ir patiešām jautra.
Tā ir patiešām jautra spēle, es vēlos, lai es varētu labāk vadīt čūsku. AR PILNĪBU KONTROLI ŠĀDĀ SPĒLĒ TĀ KĀ BRAUKŠANA BEZ PĀRTRAUKUMIEM... ES ARĪ DZIEDOJU, KUR VIP BIJA BRĪVS. TAS NAV. VARBŪT PASKATIES TO...
Labi, ka nav kavēšanās
Kādreiz spēlējot spēli piespiedu apstāšanās un atkal jāspēlē no sākuma. Lūdzu, izlabojiet to.
sarūgtināta, spēle prasa atjauninājumu, kad atveru lietotni, taču Play veikalā tāda nav pieejama.
Teica, ka neizdevās izveidot savienojumu ar serveri. Es nevaru izveidot savienojumu 😔
Nav slikti, es došu 5 par SEA serveri un vienkāršu grafiku, lai samazinātu kavēšanos
Kopumā šī spēle ir laba un aizraujoša, taču vadīklas ir nedaudz kaitinošas.
Little Big Snake Казуальные slq
Man patīk šī spēle, taču tai ir daudz savienojuma problēmu. Tērzēšana ir paredzēta tikai VIP, kas ir muļķīgi, jo es varu saņemt bezmaksas tērzēšanu ar citām spēlēm. Reklāmu daudzums šeit ir ārprātīgs, un tas nav nepieciešams. Nav īsti nekāda iemesla būt VIP šajā spēlē.
bija jautri spēlēt, bet man tas vairs nedarbojās. Es mēģināju pagriezties pa kreisi vai pa labi, bet turpināt iet taisni
Vienkārši nevar pieteikties ar neko. Facebook, Google, e-pasts, tas mums rada autentifikācijas kļūdas. Mans dēls ir ļoti bēdīgs, viņš nevar atgriezties pie konta.
Spēle nav laba, tā ir avārija un tik daudz reklāmu
Spēle ir pārāk jautra. Nav nekādu kļūmju, ko pamanīju.
Ļoti slikti, labā tīklā spēle arī nedarbojas pareizi, un reklāmas ir kairinošas. Slikts savienojums slikts savienojums vienmēr.
Man tik ļoti patīk šī spēle, ka to ir viegli nogalināt un viegli iegūt kroņus
Little Big Snake Gelegenheitsspiele ujvg
30 sekundes reklāmai ir pārāk ilgs laiks. Tas padara lietotni 2 zvaigznes ar kļūdu kontroli
Laba spēle, sabojāta ar ļoti garām reklāmām. Mēs esam spiesti skatīties stulbas 30+ sekunžu reklāmas par katru nāvi, kas vēlāk spēles gaitā jūs patiešām sadusmo. Ir daudzas spēles ar tādu pašu koncepciju, un jūs mēģināt būt konkurētspējīgs, rādot daudz reklāmu. Slikta pieredze kopumā
Pēc vienas spēles es vienmēr saņemu sludinājumu
Es to lejupielādēju un izmēģinu, jo arī mani vecāki spēlē šo spēli, taču šķiet, ka tā vienmēr ir kavēšanās, gandrīz katru dienu piedzīvojām kavēšanās problēmas. Lūdzu, izlabojiet. Paldies!
vienīgā spēle.foršākā spēle uz pasaules
Lieliski jautri un aizraujoši.
Man sāk apnikt pastāvīgā kavēšanās pēc spēļu atjaunināšanas, es nevaru izbaudīt spēli jau vairākas dienas. Ja tā turpināsies, man nekas cits neatliks kā atcelt savu abonementu, kas būtu kauns, jo es ļoti patika šī spēle pēdējos 18 mēnešus. Aizkave ir tikai joks. Tagad varat to labot vienreiz un uz visiem laikiem.. Es uzskatu, ka spēles ir atkal atjauninātas, jo es vispār nevaru kontrolēt savu čūsku, lūdzu, vai varat to labot tas ir ļoti ļoti nogurdinoši katru reizi, kad veicat dažas izmaiņas
Es nopirku viena mēneša VIP 30. novembrī un ir rakstīts, ka man ir atlikušas 5 dienas? Kā tas ir iespējams? Tam jābeidzas 29. decembrī.
Man patīk šī spēle 💪 tik lieliska, ātra un izaicinoša, taču dažreiz tā ir aizkavējusies
Patīkami, bet man rodas slēptas aizdomas, ka lielākā daļa citu čūsku ir tikai roboti; neviens neizmanto nekādu taktiku, piemēram, citu čūsku apņemšanu, šķiet, ka neviens nekad neizmanto ātruma palielināšanu, kas ir diezgan svarīga spēlēšanai, šķiet, ka spēlētāji ir ļoti viegli sajaukti un iet nāvē. Es nezinu, vienkārši šķiet, ka tā ir tukša pieredze
zaudēja kontroli, pagriežoties pa kreisi...
Nāciet, puiši, lūdzu, izlabojiet spēli. Atjauninājums neatrisināja problēmas. Atpaliek, dažreiz nekontrolē čūsku. Nav ātruma vai ir ļoti grūti pat atrast paātrinājuma kursorsviru. Čūskai ir savs prāts. Es pārstartēju tālruni, un tas pat nepalīdzēja.
Parasti lieliska spēle, bet visu rītu nevar izveidot savienojumu ar serveri... lūdzu, izlabojiet!
Daudzas reizes, kad mēģinu atdzīvināt čūsku, skatoties sludinājumu. Ekrāns sastinga, un, lai gan es joprojām varēju pārvietot čūsku pēc atmodas, ekrāns tika pārklāts ar iepriekšējo ekrānu. Lūdzu, mēģiniet to labot.. Man ļoti patīk šī spēle..
jogo de moto & Jogo de Corrida Simulação itjx
Jā, šī spēle ir jauka 👏 bet kādu laiku tā iestrēgst un sāk spēlēt pati bez manas kontroles...... .. Tikai tas.... Un atpūta, lai pastāstītu par šo ir jauka spēle 😌😌
Šī spēle ir tik slikta, ka es nevaru spēlēt 😡😡😡😡
Sliktākā lietotne pēc VIP sezonas beigām. atkal un atkal tiek parādīta savienojuma kļūda, turpiniet, kamēr tīkls ir aktīvs. Tāpēc tagad tas pārāk kairina.
Daudzām reklāmām. Pēc 10 minūšu atskaņotāja šī vairs nekad netiks lejupielādēta.
spēlei bija piedāvājums VIP, un tajā bija rakstīts 1 USD katru mēnesi, tad viņi no manis iekasēja 26 USD vienā dienā, nevis katru mēnesi. izmantoja mani un meloja par ikmēneša maksām. tagad man ir VIP uz gadu, un man pat nepatīk spēle pēc jaunākā atjauninājuma. tik vilšanos. godīgi sakot, jūs neesat pelnījuši manu naudu, ja šādi jūs vadīsit savu spēli. parastās vadības ierīces ir TIK daudz labākas par tap & go, es nezinu, kāpēc viņi nolēma izmantot šo muļķīgo funkciju.
Lieliska spēle, viena no manām mīļākajām čūsku spēlēm. Daudz vienkāršāka vadība nekā citiem. Tie, kas vaidē par spēlēšanu ar robotiem - nespiediet atskaņošanas pogu, dodieties uz "Spēlēt ar draugiem" - tas jūs aizvedīs uz vairāku spēlētāju serveri ^_^
Tas var darīt vairāk, es biju labākais punktu guvējs ar 75 000 punktu, neviens cits nebija pat tuvu, tomēr man nav nekādas atzinības, tam vajadzētu parādīt labāko punktu guvēju vārdus un dot viņiem kādu atlīdzību. Izskatās, ka spēlējam par velti