Post by stoncuddlivernres on Feb 20, 2022 10:02:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
ta igra vedno pozdravi moj dolgčas, vendar je ta hrošč, ki mi ne dovoli, da začnem ali končam svojo pot. na oznaki piše "Parkiraj tukaj popolnoma", vendar sem že odlično parkiral. Prosimo, popravite to, veliko ljudi se tudi pritožuje zaradi te napake.
Pomanjkanje igralcev in ceste so vedno znova. Nekako dolgčas igrati v igri za več igralcev
Igra je dobra, vendar je trenutno smeti, ker zemljevid ne deluje, ko vozim, ni ceste, samo prazen prostor in če se zapeljem proti njej, padem z zemljevida in ne morem niti igrati igre, stari, popravi
Uredi: V redu, ta igra je dobra, vendar obstaja zelo resen problem. Skoraj nemogoče je končati jurney, ki ti nenehno govorijo "Parkiraj tukaj popolno", kar ne velja za druga parkirna mesta. Za druge stvari pa je to moja sanjska igra z avtobusom. Prosim, res bi si želel, da bi kaj naredili glede tega problema.
Najboljša igrica
Ni mi všeč napaka, kjer piše, da parkiram popolno, in ne nadaljujem. Poskusam parkirati naprej in nazaj parkirati in ugasniti motor, samo ne vem, kaj naj naredim, dodam tudi rumeno luč
Popolna igra! Prosimo dodajte državo slovenijo in mesto (maribor, ptuj, murska sobota, celje, šentjur, kidričevo, laško, rogaška slatina, velenje, novo mesto, ljubljana, kranj, jesenice, bled, koper, logatec, nova gorica, ajdovščina, metlika, kočevje , ivančna gorica, portorož, kamnik, dravograd, slovenj gradec, ormož, slovenska bistrica, sevnica, metlika,...) Prosim 🤩🤩🤩
na radio vedno dodajajo nove pesmi in to je kul👏🎉
Asian Cooking Games: Star Chef Spillehall lms
igre je super in zelo obožujem napovedovanje in TV glasbo in vse, ampak tako, ko prideš in parkiraš, ne deluje u parkiran j stran zelena in ti preprosto ne dovoli, da potnika spraviš iz avtobusa in se drži rečeš "parkiraj pravilno", ko parkiram kot najboljši parker na svetu, prosim popravi prosim 🙏🙏🙏🙏
Bus Simulator : Ultimate Simulátory nkqm
Dokaj realen prikaz realnosti, manjka se nekaj podrobnosti, a igra je vredu in napreduje se zelo pocasi
V prvi misiji ne morem parkirati niti že na zeleni škatli, prosim popravi!
En brek💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Je prava igra, vendar mi ameriška pot ne dovoli parkirati v zalivu na koncu poti na ameriški poti, vendar druga pot deluje v redu
Upam, da lahko odpravim napako pri parkiranju na terminalu, čeprav je park pravilen, ga igra še vedno ne zazna, in mislim, da mora prenoviti zemljevide, različne države, vendar iste zemljevide, in tudi ceno avtobusi so tako dragi, to je vse
Zelo dobra igra, a ko prispete na cilj, ne morete spustiti potnikov. Mislil sem, da bom po posodobitvi popravljen, vendar se ni zgodilo nič. Prosimo, popravite to čim prej.
Všeč mi je glasba in igranje.....vendar morajo razvijalci res popraviti to napako, vsakič ko parkirate avtobus na koncu misije, morate vedno zapreti aplikacijo in jo odpreti nazaj, samo da dokončate misijo in to je tako dražeče 🙄
Onibus Simulator : Ultimate Simulação ietw
Ta igra je dobra, vendar je popolno parkiranje moteče, saj zdaj ne morete dokončati teka, saj jo je treba popraviti, preden ljudje izbrišejo igro, ker zasede prostor in sploh ne deluje pravilno
Najbolsa
Paradiso G7 je odlično parkiran, vendar brez prehoda. Obveščam vas 3. decembra, vendar je ta zadeva še vedno v tej posodobitvi. Ta problem ni rešen, kot sem vam rekel.
to je res čudovita lepa igra. Prosimo, povečajte število kovancev, ker je tako nizko, da je avtobus drag za nakup, vendar je izplačilo nizko. Prosim, poslušajte moj krik, povečajte izplačilo in zmanjšajte število mest, če želim kupiti mesto, je predrag yoooh
Zelo kul igra Lahko se tako tudi naucis voziti avtobus,....hahaha. 👍👍👍👌👌
SUNRISEFM , BOLLYWOOD FM IN 3-4 DRUGI FM NE DELUJE.....(HINDI RADIO NE DELUJE.) PROSIMO, ODPRAVITE TEŽAVO..🙏
yall, moram popraviti to igro, bc. Utrujen sem od igranja te igre in moram začeti znova, samo da mi na koncu pusti, da parkiram, in moram igrati samo, da dobim PREDNOSTI, saj res mislim, da jo morajo narediti brezplačno.
To igro sem že kdaj igral, tako kul je, vendar sem jo znova prenesel, samo visi in se vrne nazaj v aplikacije, prosim preverite to.
Ja enako Bharatu Singhu, ko parkiram avtobus, se nič ne zgodi, da v tem mobilnem telefonu Santa Ana do Oaklanda, moj bog in moj drugi mobilni telefon, moja igra deluje brezhibno, ker je stara različica te samo Oxford, Crawley in Ipswich, ampak ta različica je takšna, kot jaz povem prosim, popravite to napako nove različice, še posebej parkirno
Bus Simulator : Ultimate Simulaatio qff
Zelo slab na progah, ima hrošče, kot da tečeš na zeleno luč, ti da vozovnico, ti pa čakaš samo na rdečo luč, drugi pa samo mimo. Toda najboljša stvar pri tej igri je pretakanje rock radia. Najboljše pesmi.
Ne morem izbrati potnika v svojem avtobusu, zakaj sem poskušal zadnje 4 dni, parkiram svoj avtobus, vendar noben potnik ni prišel na avtobus prosim pomagajte hvala
Želite vedeti, kako spremeniti pot. Postaja dolgočasno🙁 Za vožnjo po isti poti. Prosimo, da to težavo odpravite čim prej.
Všeč mi je ta igra, vendar bo lepše, če fantje naredijo zgradbe naokoli in postavijo tudi drugo orodje, da bo igra modernejša
Prosimo, dodajte zimsko posodobitev vse, kar počne, je dež in morda tudi nekaj različnih strani, da vidite, da je vsaka država enaka, saj je dolgočasno, dajte toliko časa kot v tovornjak Sim s tem, prosim
samo vau....to je najboljša igra vseh časov...tudi ima radio v živo...omg..ne morem verjeti....in ja, 5 zvezdic ni dovolj....
Všeč mi je to igro..toda naletim na nekaj težav, ko parkiram svoj avtobus, ne parkira..Velikokrat poskušam, vendar ne parkiram svojega avtobusa.. Prosim, reši to težavo.. sicer toliko ljudi odstrani to igro... Prosimo, rešite problem parkiranja
Zelo nizka hitrost avtobusov, Nenadoma drugi avtomobili zavirajo in me kaznujejo, Prometna signalizacija ni dobra, Preveč dolgočasnih poti, zavore so počasne
Znam odlično parkirati, ko prideš. 1. KORAK: Prihranite denar do 50,9k vsak dan. 2. KORAK: Pojdite v garažo in kupite imenovan Tempa Diamond Class. 3. KORAK: Nato se vrnite v garažo in pojdite do mojega vozila v garaži. 4. KORAK: Zdaj izberite drugega pri mojem vozilu. 5. KORAK: Nato pojdite na poti in igrajte Santa Ana v Oakland. 6. KORAK: Ko prispete na cilj, se bo odlično parkiral in dobil 5 zvezdic. Potem uživajte v igri. Hvala
Vedno znova ista dolgočasna cesta. Poskusite nadgraditi ta vaš dolgočasen zemljevid .😡
Jaz sem jezen. Pravkar sem izgubil 28,1k. Namesto da bi mi vrnili denar, sem izgubil denar, ki sem ga stavil. Popravi to napako zdaj in spremenil bom stopnjo.
Če ciljno parkirišče ne deluje, zakaj bi morali igrati to igro ... naredite nekaj ali pozabimo na to igro ...
Več radijskih kanalov ne deluje, naj delujejo
Kakovost igre je dobra, vendar je težava, ko najamem voznika, potem pa dam le 2-3 ure časa. Potem, ko se čas izteka, vendar ne deluje s tem gonilnikom. Zato se po tako dolgem čakanju počutim jezno. Samo napolni mi je dolgčas. Torej, če je kakšna rešitev za ta problem, mi prosim dajte predlog
Dobra igra👍👍😎😎
Celotna igra deluje sprejema, ko parkirate na svojem cilju in parkirate sredi nje, senzorji pa vam ne dovolijo raztovarjanja potnikov
Lepa igra, vendar poskusite popraviti to napako, o kateri vsi govorijo... Čim prej!
Prosimo, posodobite zemljevid. Vse je videti enako. Drugačna država, a isti zemljevid, naredite nekaj glede tega. In lahko prosim dodate ZIMSKO VREME. Mislim, da bi bilo to super s SNEGOM na ZEMLJEVIDU.
Naj boljša igra
2 zvezdici, vse je v redu, vendar je napaka pri parkiranju tako moteča ... prosim, hitro odpravite to napako.